Home  /  Reciklaža  /  LIGA PAPIR

LIGA PAPIR

Što je Eko projekt  „LIGA PAPIR“? 

Organizirana akcija prikupljanja starog papira i kartona kojuorganizira poduzeće DUGA d.o.o. u suradnji sa školama, odnosno njihovimrukovodstvom i učenicima koji za realizacijom ovakvog projekta pokažu interesnaziva se “LIGA PAPIR”

Cilj Eko projekta  „LIGA PAPIR“

Cilj ove akcije je prije svega edukacija najmlađih kako se pravilno odnositi prema okolišu i načinu pravilnog odlaganja iskoristivog otpada koji svakodnevno odbacujemo.

Želja nam je ovim projektom praktično prezentirati selektivno prikupljanje iskoristivog otpada. Isto tako da mladi shvate pozitivne učinke koji se postižu recikliranjem korištenog papira i kartona.

Natjecateljski detalj projekta “LIGA PAPIR” 

Ova akcija osim edukativnog ima i  natjecateljski karakter. Svakoj školi koja prikupi deset i više tona starog papira i kartona biti će dodijeljen jednodnevni izlet – kojim će se nagraditi odjeljenje koje postigne najbolje rezultate u realizaciji projekta “LIGA PAPIR”.

Nagrada za najuspješnije odjeljenje projekta “LIGA PAPIR”

Najuspješnije odjeljenje sa svojim razrednikom odabire jednu od turističkih destinacija Hercegovine za jednodnevni izlet koji poduzeće DUGA d.o.o. organizira sa najmodernijim turističkim autobusom. U sklopu ugodnog putovanja izletnike će poduzeće DUGA d.o.o .počastiti ugodnim iznenađenjem…

Kako sudjelovati u Eko projektu „LIGA PAPIR“?

Sve zainteresirane škole, udruge i eko sekcije, koje žele sudjelovati u Eko projektu „LIGA PAPIR“, mogu poslati pisani zahtjev na adresu tvrtke, ili nas kontaktirati putem kontakt forme na našoj web stranici. Po prijemu Vašeg zahtijeva, kontaktirati ćemo Vas te dogovoriti detalje kako bi akcija bila što uspješnija.

NAPRAVIMO PRVI KORAK…

OČEKUJE NAS IZLET…