Home  /  Kartonska Ambalaža

Kartonska Ambalaža

Kartonska ambalaža po izboru

Nudimo široku ponudu kartonskih kutija i kartonske ambalaže:
– Sve vrste kutija od troslojnog, peteroslojnog i valovitog kartona
– Sve vrste transportne kartonske ambalaže
– Sve vrste industrijske kartonske ambalaže
– Štancane kutije
– Sloteri

Nudimo rješenja za visokokvalitetnu industrijsku ambalažu koja su pouzdana, sigurna i izrađena po mjeri. Naš odjel za industrijsku ambalažu je specijaliziran za ambalažu visokih performansi za čitav niz sektora, od hrane do automobilske industrije i kemikalija u rinfuzi.

Industrijska kartonska ambalaža pruža zaštitu u svakoj fazi proizvodnje, kao što su skladištenje i transport rezervnih dijelova, poluzavršenih i završenih proizvoda.

Naše kutije za transport mogu se isporučiti s tiskom ili bez njega, u velikim ili malim količinama, ovisno o vašim potrebama.

Koliku količinu treba naručiti da bi cijena bila dobra ?

Mi razmijemo tržište i naše klijente. Osim velikih kupaca tu su i oni kupci koji ne troše desetke tisuća kartonskih kutija godišnje. Cilj nam je bio pronaći način da svim kupcima omogućimo kupovinu kartonske ambalaže u njima potrebnim dimenzijama i omogućiti uslugu tiska a da ih ne uvjetuje ogromnim količinama. Nitko ne želi napuniti svoje skladište paletama kutija koje su im godišnja količina ambalaže samo da bi dobili bolju cijenu.

DUGA d.o.o. posjeduje razne vrste strojeva za izradu kartonske ambalaže. Zahvaljujući toj raznolikosti u mogućnosti smo izraditi manje količine kartonskih kutija po odličnim cijenama. Isto tako i uslugu tiska.

Primjeri koji su prikazani u našem pregledu proizvoda predstavljaju samo dio naše ukupne ponude za kupce. Uvjereni smo da će on biti izvor inspiracije za otkrivanje novih mogućnosti u području ambalaže od valovitog kartona.

https://www.instagram.com/p/BnqRcV7j0kx/
Pratite nas i na Instagramu

Ako niste sigurni kakvu kutiju zahtjeva vaš proizvod, obratite nam u našoj kontakt formi i naš tim će za Vas odrediti točne dimenzije i najbolju kvalitetu da vaš proizvod bude savršeno zapakiran.