Home  /  IZNAJMLJIVANJE OPREME  /  IZNAJMLJIVANJE PRESKONTEJNERA

IZNAJMLJIVANJE PRESKONTEJNERA

Preskontejner je sepcijalizirani stroj koji se sastoji od dva dijela, hidraulične prese i spremnika u koji presa zbija materijal. Tu su i razni preskontejneri od 15 m3 – 30m3. Preskontejner ima otvor u koji se ubacuje: karton, folija, papir ili PET ambalaža.

Dizajnirani su tako da mogu biti instalirani i na otvorenome i u zatvorenome prostoru. Preskontejner je pogodan za prizvodne pogone i druga poduzeća koja imaju veće količine otpadnih sirovina. Rad na prekontejneru je vrlo jednostavan, način rada i kratku obuku obavi naše stručno osoblje.

Koliko se puni preskontejner ?

Preskontejner se puni čak šest puta duže od običnog spremnika. To je moguće jer hidraulična presa svaki put kada se pokrene smanjuje volumen materijala koji je u njena ubačen.

Način pražnjena preskontejnera

Kada se spremnik napuni vi nas obavjestite telefonskim pozivom ili e-mailom, a mi ćemo Vas u roku od 24 sata od primitka informacije servisirati Usluga se izvodi tako da odvezemo pun te dostavimo prazan preskontejner koji je odmah spreman za rad. Preskontejner se ne prazni u vašem krugu ili prostoru.

Koje prednosti nude preskontejneri ?

Prednosti preskontejnera naspram raznih drugih spremnika za karton ili druge materijale su:

  • Veći kapacitet (Preskontejner zbija sav materijal u svoj spremnih te tako smanjuje njegov volumen i omogućuje da više materijala stane u spremnik)
  • Duže punjenje (Zbog dužeg punjenja odvoz materijala se smanjuje i do 6 puta, što znači ako su se vaši spremnici morali prazniti jednom tjedno, ovaj stroj će omogućiti da to bude minimalno 1 mjesečno, što uvelike olakšava nesmetan rad vašeg poduzeća.)
  • Nema nereda (Nećete se morati brinuti da će mogućni snažan vjetar razbacati otpad po vašem dvorištu, jer sve što se ubaci u preskontejner ostaje u njegovom potpuno zatvorenom spremniku na koji ni snažan vjetar nema nikakav utjecaj)

Pres kontejneri, najmodernija oprema za odlaganje ambalažnog otpada !

Posted by DUGA Biograci on Sunday, 24 November 2019
Koliko je velika razlika između otvorenih spremnika za papir i preskontejnera pogledajte “OVDJE”.

Za više informacija o našim uslugama i proizvodima kontaktirajte nas putem naše kontakt forme, klikom “OVDJE”